Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Jag vill inte sova på soffan!

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2007-05-19 01:18

En väldigt speciell liten pojke och en väldigt speciell liten flicka bor i samma rum. De sover tillsammans, leker tillsammans, bråkar tillsammans och ja, lever tillsammans. Alltid tillsammans. Allting tillsammans.

En dag frågades det om de två ville dela på sig, ha olika rum. Börja sova ensamma. Ändå leka tillsammans, bråka tillsammans och ja, leva tillsammans. Men, förstod den väldigt speciella lilla pojken och den väldigt speciella lilla flickan, då blir det ju inte alltid tillsammans, allting tillsammans. I alla fall, när frågan ställdes svarade den speciella lilla pojken raskt att: Jag vill inte sova på soffan!

Så här är det: Nu får det vara slut, jag vill inte sova på soffan! Jag vill Holana, men jag gör det på ett lite annat sätt bara. Ett fint sätt, som nu. Det finaste är ändå att alla får Holana, på ett väldigt bra sätt. Det bästa sättet, som nu.

Vid ett senare tillfälle kom den väldigt speciella lilla pojken ilande och sa: jag vill sova med den väldigt speciella lilla flickan och kikade in i rummet där sängarna fortfarande stod ände i ände.    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.