Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Allergiska trädgårdstomtar

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2007-06-12 15:39
Jag kan ha råkat lova min pappa (och därmed också Mikaerus pappa) att vi (ja, jag råkade lova å Mikaerus vägnar också) lätt skulle fixa trädgården där hemma-hemma. Lätt.

Det kändes lätt innan jag råkade gå och bli gräspollenallergiker. För det säger pollenrapporten. Att det är höga gräspollenhalter alltså. Den höga gräspollenhalten hade en misstänkt ökning i samband med mina symtom. Därav misstanken om allergi. Jag som alltid varit allergifri. Jag som alltid gnuggat in min allergifrihet i alla mina allergisyskons öppna allergisår. Pilutta er.

Piluttar bäst som piluttar sist. Det verkar ha skett en kosmisk förväxling här och den slår mig gul och blå och gör mina ögon kliiga och näsan 4 gånger större. Men det är lugnt. Jag har en drug dealer i min närhet, han ska hooka upp mig och ge mig en fix. I lekparken. Ja, skumt och väldigt, väldigt gangsterfilm.

Att hela sommaren kommer att vara ännu ett bevis på tidsloopen som alla somrar är och att tiden bara kommer att försvinna spårlöst utan att någon trädgård blivit fixad kan vi tala lite tystare om. Vi kan kalla det p o l l e n a l l e r g i. Bra så.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2007-06-12 23:49

  jag säger inget om krattandet. jag krattar inte gärna heller. här gäller grävande, skyfflande av grus och plattlägande. skjuta med stora kanonen du vet. mest för att få slut på deras ångest.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-06-12 15:45

  I fix u up good men säg inget till papa bear. jag krattar helst inte alls.