Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Den där trädgården

Min bästa Posted by Calici 2007-07-15 14:25
Jag är helt enkelt inte världens bästa husvakt. Det bidde två kubikmeter grus och sand. På uppfarten. På platsen som absolut inte skulle fyllas med två kubikmeter grus och sand. Förlåt. Det var mitt fel. Jag jobbade. Jag jobbade med ständig uppsikt över telefonen, men under några obevakade minuter hann sandkillen ringa, tycka att jag tog för lång tid på mig och därmed inte få tag i mig, tippa av sanden och sticka ifrån huset. När jag sedan ringde upp fick jag veta att:

Ja, jag fick inte tag i dig så jag tippade av det på garageuppfarten!

Eh... jaha... tack, vad... bra.

Jag är en mes som går med på allting. Ibland blir jag rädd för mig själv. Tidigare, innan han åkte på semester, hade min far ganska precis förklarat och visat för mig vart sanden skulle ligga. Flera gånger sa han till och med att den inte skulle ligga på garageuppfarten.

Nu ligger den alltså där. På uppfarten. Och alla som av någon anledning kommer hit med bil eller cykel tvärnitar precis framför, eller en bit ovanpå den första sandhögen som är dold bakom en buske.

Det enda positiva med den felplacerade sanden är att det påskyndar vårt trädgårdsarbete. För den där trädgården som skulle fixas för några veckor sedan ser ut precis som förut. Men man kan ju inte leva med två kubikmeter sand på uppfarten i evigheter... väl?    Comments(1)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
    Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-07-19 15:33

    ajajajajaj ... nästa vecka?