Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Det är alltså så det funkar

Sjukaste grejen! Posted by Calici 2007-07-18 00:47
Vad säger man om kanal 4? Ibland kan jag tycka att de håller en okej nivå, ibland gapar jag av förundran och illamående. Gapar gör jag nu. Det går tydligen en repris av en dokumentär som handlar om män som inte lyckas få till relationer med riktiga tjejer. Så de väljer riktiga låtsastjejer i silikon. Ja, jag säger det igen. I silikon.

"Gordon har hittat lyckan med sin Virginia, Everard har ett harem med fyra dockor. Davecat i Detroit förbereder sig för en lång resa för att träffa en dockläkare och Mike introducerar sin senaste flickvän, Jody, för sina övriga åtta dockor."

Vad säger man? Vad jobbigt det måste vara för Mikes gamla dockor som måste träffa hans nya levande tjej och antagligen bo med henne, snacka om att känna sig utbytt. Eller är det kanske synd om den nya tjejen? Hon lär ju bli rejält mobbad, eller justja de andra var ju dockor. För att inte tala om Everards harem. Hoppas att dockorna valde det av egen vilja, eller nej justja. Det handlar fortfarande om dockor... Däremot blir jag lite glad å Gordons vägnar som äntligen har hittat lyckan, med en docka. Eller, vad säger man?

Jag vill också hitta lyckan...?    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.