Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Olika referensramar

Vet du Posted by Calici 2007-07-20 18:19
Så här är det: när en människa dör måste en doktor skriva ett dödsfallsintyg. Det ska sedan skickas till Skatteverket. Innan det är gjort är inte personen död i systemet. Man kan alltså vara jättedöd utan att vara död. Om någon känner för att vara bad guy och är lite smart kan man få en person att bli jättedöd utan att alls vara död.

Idag ringde jag till Skatteverket för att få lite papper om en död människa av dem. Då säger kvinnan i andra änden av luren att det inte kommit in papper på personen jag vill ha uppgifter om och att det då står att människan lever.

Människan lever. Det känns konstigt när man några timmar tidigare sett människan väldigt död. Såpass död att man tillochmed lagt den i en kista och stängt kistan efter sig. Det skulle kännas konstigt om man skulle stängt in en odöd människa i en kista. Detta berättade jag för min chef. Det enda han sa var:

Du har så sjuk humor.


Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. Jag var ju bara orolig.  Comments(5)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-07-26 13:43

  haha, och du vet ju att storebror alltid har rätt. svisch! tack för den televerket!

  Posted by Calici 2007-07-24 18:56

  det var ju det hon på skatteverket sa. tänkte att hon borde väl veta. skatteverket = storebror?

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-07-23 23:03

  jag skulle kalla det en lång plågsam död. för h*n levde väl när du stängde locket? jag fattade det så. för annars skulle du väl inte varit orolig, visst inte?

  Posted by Calici 2007-07-22 21:53

  jag skulle kalla det långsamma läkare.

  Posted by http//whiteandnerdy.blogg.se 2007-07-21 18:34

  hm, it's called byråkrati...