Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Vän av ordning

Vet du Posted by Calici 2007-09-14 11:24
Att stänga av ljudet på sin mobiltelefon och välja att ha kvar vibrationen på den är inte att anse som tyst. Det må verka tyst när du använder en betongborr, är på öppna förskolan eller befinner dig i ett storkök. Det är inte tyst när du sitter på ett bibliotek, en föreläsning eller ett seminarium.

Man märker det på människors beteenden i vibrationens närhet, som mitt i talet försvinner lite i tanken och blir suddiga på ögonen, lägger till lite eh och hm och blir allmänt långsamma, men som sedan efter vibrationens slut sakta ökar i hastighet i tal och tanke. Tills nästa vibration. Då börjar det igen. Utan att nån försöker låtsas om det. Vilket ljug.

Vibrationen är hypnos i vardagen. Se det som meditation med hög stressfaktor. Motsägelsefullt så det förslår. Det kommer sluta med att alla människor sitter som mähän i stora tysta salar fulla av bzzz... bzzz... bzzz, det kanske fungerar på anstalter, men jag sitter inte på anstalt. Stäng så av vibrationen på telefonen. Se så. Do it!    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.