Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Löften

Jag tänkte på en sak. Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-10-03 13:29
Jag och T har olika syn på löften. För henne är de heliga medan de för mig är lite mer flytande och bör uppfyllas i mån av förmåga och tillfälle. Ni kanske inser vad den här lilla nyansskillnaden kan åstadkomma i vardagslivet. "Jag diskar!" är ett exempel på löfte som kan fnurra fnurran.

Jag ska försöka byta taktik och bara utlova sånt som jag verkligen kan hålla till 100%. Utan undantag och tolkningsmöjligheter. Annars får det bli sannolikhetsklausulen. "Med 90% sannolikhet diskar jag idag. Det är 99% säkert att jag har diskat till imorgon. ..." Och så ska jag fortsätta lova sånt som det inte spelar någon roll om jag håller eller inte. "Jag kommer aldrig att dö." t ex. Det är ett praktiskt löfte.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-10-03 21:06

  haha, jo visst lämnade det spår. jag skrattar fortfarande inombords åt de där gulliga demonstrativa stampen i golvet. pffff.

  Posted by Calici 2007-10-03 19:53

  att det tog sån tid! jag som bara trodde att du inte hade alla polletter hemma. tyckte att alla "ÅÅÅH, har du INTE diskat ännu!?", allt slammer, alla härjningar i garderoben och stamp i betonggolvet tillsammans med "DISKA! NU!" skulle ha lämnat några spår. :D