Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Jag tror att hon gillar rosa

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2007-10-11 23:54
Hon kom gående in i bussen i en rosa långkappa med rosa pälskrage, matchande rosa bag, rosa hårsnodd och guldskor. Hon gick lite konstigt, som om hon hade ont i magen.

Det visade sig att det inte var magont, utan en råtta av rasen chihuahua som hon ömt bar innanför kappan. Konstigt tyckte jag då chihuahuan hade på sig en stor pälsvante med rosa attiraljer och då den matchande bagen tydligen var en bur.

Till min förtjusning uppfyllde den rosa tjejen alla mina stereotypa fördomar och tog upp en Elle ur sin väska. Den satt hon sedan och bläddrade förstrött i samtidigt som hon kliade sitt lilla djur på den enda delen som inte var täckt av vante. Detta pågick i de ca 8 minuter som resan varade. Sedan plockade hon kvickt ihop sin tidning, sin bag, sin påse och stoppade in hunden innanför jackan och trippade ut ur bussen.

Det som förbryllade mig var dock varför hon hade med sig en grå ryggsäck. Det skulle väl aldrig Paris ha?
    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.