Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Du är vad du kallas.

Jag tänkte på en sak. Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-10-14 19:16
Jag får ibland höra att jag är rigid. Det stör mig inte så mycket för jag kan förstå varför jag uppfattas så i vissa situationer. Men det känns samtidigt lite fantasilöst att ge någon detta epitet. Jag har ju gjort det själv och då var det för att jag själv satt fast i mina egna åsikter och inte kunde anamma något annat sätt att se på saken. Jag var så att säga rigid.

Att motsatsordet är flexibel är lite lustigt också. Flexibel har nog en positiv klang i de flesta sammanhang men det är en synonym till föränderlig som i sin tur relaterar till ombytlig. Så med ordens logik kan det alltså vara fint att vända kappan efter vinden. Förstår ni vad jag fiskar efter?

Om jag själv skulle få välja motsatsord till just det där draget i min personlighet som uppfattas som rigidt så skulle det vara undfallande. Och då skulle jag plötsligt framstå som bestämd istället. Eller kanske t o m trygg. Låter ju mycket mer sympatiskt och eftersträvansvärt.    Comments(1)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
    Posted by Calici 2007-10-14 20:45

    bestämd kan vara flexibel. rigid kan väl vara undfallande. tycker jag. jag tycker att du är sympatisk och eftersträvansvärd i mycket. men rigid i en del. men det är jag oxå.