Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Hjärta och smärta

Min bästa Posted by Calici 2007-10-19 00:46
Ibland hittas riktiga guldkorn till musik. Du vet, den där musiken som gör att själen blir alldeles varm och hjärta skulle kunna få rimmas med smärta om det skulle behövas. Inte för att det blir bättre av det, utan för att om det skulle användas så gör det inget. Ingen vet varför musiken är fantastisk och förklaringar känns otillfredsställande, för inte ens om du slickade på min hjärna skulle du fatta vad jag menar.

Det är nästan som en regel att dessa guldkorn tappas bort av tusen och ingen anledningar. Det blir bara inte av. Musiken är tyst. Den lyssnas inte på. Nästan som om någon, den svåra vägen, försöker lära en att just den där musiken faktiskt är värd mycket mer än så.

För, en vacker dag kommer musiken där igen, i musikspelaren, och för en liten stund känns allt fint igen. Själen blir varm. Det känns som hemma. Guldkornet är hittat.

Idag hittade jag Det gamla landet igen och det känns som hemma.  Comments(4)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2007-10-26 18:44

  ja, jag säger. helt enkelt fantastiskt.

  Posted by D Pthroat 2007-10-26 13:32

  Helvete! 12 wonders är ju äckligt bra svenskt stugsittarvemod bakom cigarettstinkande gardiner och immiga fönster. Man får banne mig en tår...

  Posted by Calici 2007-10-19 17:02

  Det är snart över. Då är det jättefest! Jättejättejättefest. Eller jättejättejättemycket sova. Vilket du vill. Och ja, det ser mycket mindre ut i text, jag vet. Kan inte fatta att det inte var så länge sen jag satt i samma sits. Säg till, så hjälper jag dig att hålla koll på stressorerna. Fin tolkning på hjärta och smärta förresten. Precis så fysiskt är det. Dumma skolarbeten.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-10-19 10:31

  apropå hjärta och smärta så kunde inget bättre kunna beskriva min känsla just nu. hjärtat voltar och jag är rädd för att få panikångest. andas lugnt och försöker konfrontera stressorer. såhär i bloggkommentarsform verkar det rätt frejdigt men det känns ändå rätt konstigt och otäckt. måste göra klart det här förbannade exjobbet nu. ska göra det till dgl.