Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Jijisama och kronprinsessan

Min bästa Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-05-23 19:51
Idag har vi hejat på kronprinsessan och på Japans landsfader Jijisama. Det var jag och Takako som var ute och promenerade när vi såg ett stort ståhej. Folk stod och väntade på kungen och vi tyckte det var en bra idé att göra dem sällskap.

Efter att ha väntat i tio minuter började kyrkan spela gong och folket började applådera och sen kom de. Först av kungligheterna kom Jijisama och när han fick se Takako stannade han upp. Och log ett leende som hon, som aldrig förr brytt sig om det fina folket, i förvåning kände värma hjärtat på ett sätt som gav känslan av en telepatisk ömsesidig förståelse för främlingsskapet i att vara lite annorlunda. Sen kom kronprinsessan och såg på mig. Och log ett vitt och förföriskt leende som kom mina knän att skallra och mitt hjärta att slå hårdare. Jag log. Vitt och brett så att även snuset kunde le tillbaka. Magen pirrade och vädret var fint. Vi hade haft kontakt. Kronprinsessan hade flirtat med mig.

Förutsättningarna var visserligen optimala. Killen i den väl tilltagna Chairman Heavy Duty-permobilen med påmonterat flak framför oss skapade en naturlig människotunnel åt kungligheterna att nyfiket kika in i för att se vad som fanns i slutet och där stod vi och var som gjorda för att hälsas på. Sveriges möte med Japan i mikroperspektiv. Klart Jijisama och kronprinsessan ler sina bästa leenden åt oss, det är inte konstigt. Det konstiga är våra egna reaktioner. Att det var så stort för oss att bli uppmärksammade. Nu förstår jag hur Holanas fans känner när vi bjuder upp till dans efter showen. Att bli sedd av någon som alla ser blir på nåt sjukt sätt till en ära. Sen gick vi hem och tänkte fira med en kebabrulle från Uppsalas finest, men vi ångrade oss. Ikväll ska vi ju äta bratwurst.

Slutsatser:
- Kungligheter är också människor för de gillar att kika i tunnlar.
- Vi är också starfuckers för vi gillar att se kungligheter.    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.