Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Överanalys

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2007-10-30 22:45
Hej! är det enda jag hinner säga för sedan har vi passerat varandra. Jag hatar det för jag vet aldrig hur det där hejet kommer att låta. Ibland blir det kraxande, ibland jättekort, ibland argt. Jag har ingen kontroll över mina hej. Eller hejsan. Eller dubbelhejet.

Idag lät det överdrivet förvånat. Lite Robban-Broberg-tillgjort-förvånat heEEEeej!! och det var ju inte meningen. Jag blev ju lite förvånad men inte SÅ förvånad.

Som om det inte vore nog ekar det där hejet i mitt huvud om och om igen tills jag nästan skriker ut det för att liksom släta över ljudet. Aldrig händer det heller att det är den andra personens hej som analyseras, alltid mitt. Sedan undrar jag om den andra personen också analyserar mitt hej och kommer fram till att den förmodligen gör det, det lät ju så konstigt.

Kära Bullen, är jag ensam om det här?

Undrar
Ego.  Comments(3)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2007-11-01 21:24

  Northwig: Skönt! Nu ska jag leta efter en klubb där jag kan känna mig normal.

  D Pthroat: Som vanligt är det inte tjejen i filmen som skrivit brevet. Fast det är tjejen som skrivit brevet som har skrivit brevet.
  (häftig kod. jag lyckas aldrig få det.)

  Posted by D Pthroat 2007-11-01 08:30

  Är du verkligen tjejen som skrivit brevet?

  (kod: ass)

  Posted by Northtwig 2007-10-31 00:01

  Nej...du är inte ensam...det här är fullkomligt normalt...
  (ett äkta "bullen"svar..) :-)