Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Snökaoset.

Sånt som kan rädda ditt liv. Posted by Beistantowa Mikaeru 2007-11-14 09:34
Jag såg precis på frukost-TV. Det som är kul med att låta dumburken stå på medan man jobbar är att man får nyheterna repeterade för sig ett par gånger och kan skrocka igen åt de där fina små detaljerna.

En man berättar vad han tycker om att sitta fast i snökaoset:
"Ja, man vill ju komma hem och sova, man ska ju upp i morgon också ... och sen är man lite hungrig också, det var ju ett tag sen man åt."

Kanske inte helt ordagrannt citerat, men mannens poäng framgår. Han framför argument för att tillåta sig att vara lite butter så det är inte bara tomt gnäll. Det är inte bara för att komma hem till sin borg som en annan janne som han är otålig. Nej, han tänker på konsekvenserna för morgondagen. Och han är inte bara slentrianhungrig utan det var ju faktiskt ett tag sen han åt. Jag saknade dock lite aggressivitet i allt passivt jämnmod. Föraktet mot Vägverket som alltid är för sent ute t ex. Kanske en känga åt de tyska långtradarna som inte kör dubbat. Kanske har Svensson vant sig vid att låta kvällstidningarna och bloggarna rasa mot allt som är jobbigt. Så att man kan glädjas över att få vara med i teve istället.

I alla fall. Det här är ett typiskt fall då det hade varit bra att ha en kexchoklad liggande i bilen. Glöm inte det vänner.    Comments(1)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
    Posted by Calici 2007-11-17 16:42

    annars kan man åka till grekland. igår gick vi omkring i kjol och svettades lite lite.