Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

O-bra

Min bästa Posted by Calici 2007-11-21 17:06

Internationell Filmfestival i Thessaloniki. Det låter otroligt piffigt. Det låter som om världens bästa filmer alla har samlats och ska visas upp för Grekland. Det låter som om lite smalare filmer från annorlunda länder får vara med och leka.

I själva verket handlar det mest om att låta nyaste, nyaste filmerna (mest från Grekland såklart) leka. Nyaste, nyaste kan låta trevligt. Men det är definitivt inte ett kvalitetsmärke. En kväll gick vi på bio. Ner i hamnen i de där stora industrilokalerna. Sa de till oss. Vi kom dit och började titta.

I ungefär 20 sekunder verkade det lovande. Det kan vara för att öken inte är så svårt att filma. Det kan också vara för att öken i samband med en berättarröst känns smalt och spännande. Sen försvann allt det och hela filmen visade sig innehålla allt som kan göra en film riktigt, riktigt dålig.

En del av det som gjorde dramat så otroligt dåligt var en skakig kamera, usel produktion, helt fel musik, dåliga animationer mitt i allt det dåliga, pretentiösa 13-åringar och uselt manus av vad som antagligen var 13-åringarnas klasskompis.

Den första kvarten satt jag och vred mig och grät av undertryckt skratt. Ända tills det brast. Då visade det sig att det uppenbarligen inte bara var vi som höll på att dö, för resten av salongen började också visa en hel del känslor.

Glöm Rovdjuret, Älskling jag förstorade barnet och den där dåliga filmen du aldrig orkade se klart på. Jag har hittat världens sämsta film. Zoe's Attitude heter den.    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.