Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Sverige

Sånt som kan rädda ditt liv. Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-01-22 00:59
Här i Sverige tycker vi inte att det är tufft att ta risker. Blotta tanken på att min vän D Pthroat körde bil utan bälte under flera år i början av 00-talet svindlar och ger en olustig kallsvett längst ner i ryggslutet. Mitt i det där krullet ni vet.

Här är mitt förslag för hur vi kan öka den allmänna säkerheten lite till. Så att vi kan koncentrera oss på att bli ännu mer deprimerade och livsföraktande menar jag.


Jättebra om man råkat köra av en bro till exempel.  Comments(5)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-02-08 11:05

  Nu borde jag ju inte vara sån, men ibland undrar jag hur många liv som egentligen räddats av bilbältet. Jag menar, mirakulöst nog så klarade du dig helskinnad trots din tidigare respektlöshet inför naturlagarna. Och du fick istället nog med adrenalin av att köra utan, så du kände aldrig behovet att kamma dig lite med Bosch GTS 10.

  Min poäng är väl att människor omedvetet har ett konto för risker som behöver fyllas för att vi inte ska bli förtidssenila och sen deprimerade och sen dö. Att det är så vi funkar; att när vi inte upplever risker så betyder det att vi inte längre fyller funktionen i flocken som lever under ständigt hot. Då är det dags att kila vidare och lämna plats för de yngre förmågorna. Så ju säkrare vi känner oss, desto mer sugna blir vi på att dö. Så vi dör en smula. Bara sådär.

  Posted by Calici 2008-02-01 17:16

  jag tycker att det är trivsamt med den lilla klubben för inbördes beundran. man kan liksom skriva vad som helst. typ lösenord och kortnummer och sånt.

  Posted by D Pthroat 2008-02-01 11:30

  Det här är inget försvarstal men jag känner att missförstånd tarvar förklaringar: "På den tiden" när jag inte gagnade bilbälte ansåg jag det bekvämare utan och dessutom var jag ju odödlig som alla andra back-in-the-days. Nu när dödligheten gjort sig påmind och jag har en annan människas liv att ansvara för i ungefär tretton är till så anser jag det bäst att så långt det är möjligt försöka klara den egna livhanken.

  För övrigt anser jag att Kartago borde förstöras...

  (Är det några andra än vi som läser den här bloggen?)

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-01-24 14:54

  frågan är väl om du verkligen var det. jag menar, fick du någonsin på den tiden för dig att grina hysteriskt vid köksbordet över att ha tappat mjölkflaskan i klinkersen? du hade thrill i ditt liv då, så den spillda mjölken var en baggis. inget att gråta över, så att säga. nu är du ju wuzz som vi andra.

  Posted by D Pthroat 2008-01-24 11:52

  Vad ska man säga? Behöver man försvara sig? Fast man inte känner sig anfallen... Nä, jag nedrustar och erkänner: Jag var dummare förr.