Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

I en annan del av bussen

Vet du Posted by Calici 2008-01-24 00:57

En tonårspojke grymtar till en annan pojke som sitter lite längre bort:

Öh du, kasta! (betyder: jag vill ha mobiltelefonen, kan du kasta den till mig?)

DUUUUUUM! Shiiiiiiiiit! Tokig Martin! var svaret på föregående grymtning. (betyder: Martin, du är tokig som tror att jag kommer att kasta min mobiltelefon till dig, den kan ju gå sönder! Det var dumt av dig att tro något sådant!)

Ibland kan man undra hur välutvecklad en person är. Men vilken tur att jag, i skolan, har lärt mig att tonåringar per definition uppfyller en hel rad kriterier för diverse psykologiska sjukdomar. Således kan tonårsföräldrar lugna sig, vill det sig väl växer tonåringarna nämligen ur det. Förhoppningsvis lär de sig även att tala.  Comments(4)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-02-14 18:52

  haha! russinspråk?! jag kan verkligen föreställa mig. russinspråk. ska bli veckans ord. men jag kan bli lite irriterad över det där köbytandet ändå. för jag kan på nåt sätt välja kö utifrån hur många varor folket framför mig har och om en person, som jag trodde skulle typ köpa cigaretter eller nåt, visar sig ha en fullpackad vagn så kan jag ibland få en svindelkänsla. det handlar ju om någon minut extra, men det finns väl inget så tråkigt som att stå i kö? det är ju som att tappa en bit av sitt liv som knappast vägs upp av bananen man har i handen.

  för övrigt har jag ingen aning om vad det är med alla gubbar.

  Posted by D Pthroat 2008-02-14 16:02

  Kom att tänka på det hära inlägget när jag stod i kö på COOP i Enköping igår kväll.

  Framför mig i kön står en gråvithårig man och väntar på sin tur. I kassan bredvid visar det sig att hans lika gråvithåriga fru/sambo står. Det här är ju inte så ovanligt att man om man handlar parvis tar varsin kö för att kolla vilken som går fortast. Men här kommer det underliga:

  Efter några minuter i kön visar det sig att kön till kassan bredvid mig går fortare. "Frun" vänder sig till sin man och säger med små små ord något som jag antar är en uppmaning att byta kö. Men mannen mummlar bara nåt tillbaka och står kvar i sin kö. Lite senare gör "frun" ytterligare en ansträngning men mannen viker inte från sin kö. Hon försöker en tredje gång, utan att lyckas och hela tiden det här... russinspråket. *mummel mummel mummel* jag kan inte urskilja ett enda ord men ändå står de alldeles framför mig.

  Till slut byter kvinnan till "vår" kö. De betalar för sina varor och kommer hem fem minuter senare än vad de hade behövt. VAD ÄR DET MED ALLA GUBBAR!?!?!?

  Posted by Calici 2008-01-25 18:22

  jag älskar att låta som ribbing. hon är knasguss. liksom roligt att få se andras små universum. för på bussen bryr sig liksom folk inte om att dölja dom, på nåt sätt.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-01-24 11:42

  haha, har du gått och blitt tant? sitter på bussen och fantiserar om hur välutvecklade tonårspojkar är. tss... och den sista meningen låter som nåt magdalena ribbing skulle skrivit. tchilla! d e livet bruden. knas guss.