Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Nyårslöfte?

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2008-02-11 16:51
Jag vill vara en sån som kan leverera vettiga svar på tal i samband med situationen då de behövs. Jag vill också ha tillräckligt med civilkurage att ge svaren.

Imorse stod jag i duschen och gav väggen en lång läxa om orättvisor. Det händer alldeles för ofta och det händer alldeles för sent.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-02-11 21:44

  meeh. det där är väl inte riktigt etiskt, eller? vad säger experten? när det gäller orättvisor så reagerar jag mest på dom när det är någon svag part som blir orättvist behandlad av nån mycket starkare part. det är ju svårare att rycka in i en sån situation där jag inte direkt är inblandad, om jag inte GÖR mig inblandad. det är då duschsamtalen kommer. jag måste ju avreagera mig någonstans. och i duschen kan jag låtsas att det rinner av mig. bildspråket är så himla talande och töntigt att man måste hånle åt hela situationen lite. steget innan cynismen och sarkasmen antar jag.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-02-11 17:08

  Tss .. prata med sig själv i duschen ... är det verkligen terapeutiskt? Bättre att vara cynisk och sarkastisk, tycker jag. För ju bättre man tror att man är, desto sämre verkar alla andra. Och då tänker man ju att de ändå inte riktigt fattar sarkasm och så kan man vara nöjd med att de inte är riktigt kloka och med att de antagligen tycker att man själv inte är riktigt klok men ändå lite tuff och spännande. Lite bättre liksom. Och så bra som du är så måste det vara väldigt jobbigt med alla idioter, va? Inget mer prat i duschen då?