Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Peter Pans skugga

Vet du Posted by Calici 2008-05-08 17:26

Idag var solen framme. Igen. Fantastiska vårväder som håller på att förvandlas till sommarväder och som gjort alla träden så gröna och fina. När solen är framme blir det skuggor under träden. Stora, fluffiga bladskuggor blir det. Sådär så att ens egen skugga försvinner in i trädskuggan och ibland dyker upp lite oväntat. Lite som det skulle kunna förväntas att en tjuvs skugga skulle dyka upp.

Jag gick så en promenad i solen, under träd som kastade stora, fluffiga bladskuggor som min skugga försvann i. Sedan hoppade jag helt plötsligt till och undrade vem som smög sig upp bakom mig, alltså vems skugga det var som helt plötsligt dök upp precis framför mig. Det tog mig ett par sekunder att förstå att den visst tillhörde mig och helt oförhappandes bestämde sig för att titta ut ur skuggan.

Nu för tiden går jag alltså omkring och är rädd för min egen skugga. Det hela känns väldigt stabilt.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-05-12 22:28

  Hoppsan kerstin! Vad kul, tack!

  Posted by Carro 2008-05-09 12:23

  Hallihallå, det är så tokigt underhållande att läsa om dina bravader ;-) Fler inlägg Cicci!!! Kram