Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Prata först, tänk sen

Min bästa Posted by Calici 2008-05-29 01:06
Ja, där satt vi på den trevliga lektionen i skolan och magistern frågar: Inom vilka områden är folk duktiga på att be om kritik?

Skådespelare, hojtar någon.

Kursansvariga, föreslår en annan.

Sedan blir det tyst. Så inne som jag är i mina funderingar på om fackliga organisationer faktiskt ber om kritik och sedan kommer på att jo, det tycker jag nog att de gör - de vill ju trots allt verka för arbetstagarnas bästa - tänker jag mig inte riktigt för och säger klart och tydligt:

Fack! [fuck]

Tystnad. Och ett förvirrat magisteransikte som söker med ögonen åt mitt håll.

Ursäkta, vad SA du?

Fack!

Här först märkte jag att det blev lite besvärlig stämning. Och sedan bryter det ut lite spridda fnittersalvor och kompis som sitter brevid bryter ihop i ett skrattanfall.

Jaha, menar du kanske fackliga organisationer? frågar han lite menande.

Nej, jag har drabbats av lite tourettes här, svarar jag, såklart jag menar fackliga organisationer.

Det tog mig ett tag att fatta att det inte lät lika logiskt när jag sa det högt som det faktiskt gjorde i mitt huvud. Det är så lätt att tänka att alla andra tänker som jag. Varför gör de inte det? Helt logiska tankebanor, faktiskt. Välkam to Sviden, do jo vant to join our fackorganisation?
  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-06-03 21:52

  oj! den måste ha försvunnit! ja men du vet hur det är, man snöar in sig på ett område och sen när man (jag) försöker blanda in det i resten av livets områden, då är det ingen som fattar eftersom nästan ingen är så insatt, eller låtsas vara insatt. i vilket fall är den andra historien där överspelad och förlåten. biktad tillochmed!

  Posted by Carro 2008-06-03 09:56

  Skrev ju en kommentar... Men antingen försvann den eller så tog Du bort den!? He he, skrattade gott när jag läste detta, ungefär som vilken sida man ska gå på :-p