Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Det fula i crocsongen

Sjukaste grejen! Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-06-03 19:39
På bussen såg jag idag en dam som hade matchat ögonskuggan med sina lila crocs. Det var mycket sorgligt att se. Jag fick hjärtknip.

Igår såg jag ett par ballerinacrocs. Jag har tidigare hävdat att de ser rätt okej ut men det var fel. I riktiga livet ser de ut som crocs.

Folk som bär crocs hävdar att komforten väger upp utseendet. Det är en ren lögn såvida de inte bär dem endast som del av mjukisoverallen. Sanningen är att plasten i crocs avger en slags ftalat som orsakar svår mental regression. Galna crocsjukan. Varför annars skulle miljontals vuxna över hela världen tycka att det är en bra idé att pynta sina skor med bubbliga klistermärken?    Comments(1)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
    Posted by Calici 2008-06-03 21:59

    ballerinasko in my ass! det där är ju galoscher. kan inte vara jättebekvämt att ha på sig. nej. inte heja crocs.