Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Snöbollseffekt?

Sjukaste grejen! Posted by Calici 2008-09-23 22:39
Nu har det skjutits igen. Och jag kan inte låta bli att bli påverkad. Det är inte längre Amerika och andra sidan Atlanten och där är alla så dumma i huvudet. Det är här, samma land där jag är. Landet där folk faktiskt är som folk är mest.

Faktiskt.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-09-25 17:56

  han har nog lite svårt att sova. hemskt nog. även om det säkerligen inte var hans fel. man kan ju inte hålla nån mot lagen liksom. och det kan kanske hända i sverige också, allt kan hända. alla kan få för sig saker. frågan är ju vad man gör åt saken innan? vad kan man göra? nåt säger mig att skärpta vapenlagar och metalldetektorer vid skoldörrar inte riktigt löser problemet. kevlarväst kanske gör det dock.

  Posted by Northtwig 2008-09-24 16:09

  det som är mest skrämmande är att han faktiskt anhölls dagen innan men släpptes....undrar hur den som beslutade om det känner sig nu?
  Och vad säger att det inte lika gärna kan hända i sverige? Här i sveg har ju vart och vartannat hushåll vapen....plus att det finns en hel del wierdos här...Kevlarväst som skoluniform???