Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Dramaqueen

Vet du Posted by Calici 2008-09-30 16:58
Jag tror att vi har lite av en tyst beef här i vårt kollektiv. Det handlar om att köpa toapapper. Ingen säger något, men alla vill att någon annan faktist ska köpa hem det.

När jag flyttade in lät det ja, den som märker att det är slut och ändå ska till affären kan köpa lite toapapper, typ, men nu har nog alla varit på affären efter det att toapappret faktiskt varit slut utan att ha köpt hem nytt papper.

Beef, I say.  Comments(4)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-10-02 16:01

  jo! det hela blir så mycket mer spännande då.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-10-01 20:59

  tysta beefar är inte bra. ut med språket. skramla till en hel bal på slottet.

  Posted by Calici 2008-10-01 10:37

  haha, min handduk är inne i mitt rum. puh! men jag hör att det behövs ett inlägg om hur finska toaletter ser ut.

  Posted by Northtwig 2008-09-30 22:52

  Dom kanske aldrig uppfattade ditt namn fel...istället för "Cicci" så hörde dom "den"...jag tror att det är du som har huvudansvaret förr dasspappret...
  Fast...vad 17 torkar dom sig med om nu pappret är slut?? Om jag var du så skulle jag inte släppa min handduk ur sikte...