Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Finsk toalett

Sånt som kan rädda ditt liv. Posted by Calici 2008-10-02 16:38
Du vet den här duschen på toaletterna, vad gör folk med dom? Frågar hon när hon kommer ut från toan.

Åh, hur förklarar jag det här utan att låta för pryd eller för frank, förstår hon verkligen inte det själv? Tänker jag förvirrat.

Duschar de med dem, när de sitter PÅ toan eller, vad gör de egentligen? Det borde ju hamna vatten överallt! Och vart får de handduken ifrån? Fortsätter hon funderandet.

Eeh... använder? Liksom... eh... Du vet när du har bajsat riktigt illa, borde jag ju säga, men det kanske inte ger ett så gott intryck såhär i början. Nu har jag det! Liksom istället för en bidé! Fast på toaletten.

Och jättekonstigt är det väl inte att hon tänker som hon gör, allra helst inte när det ser ut som på min toalett. Där är väggarna av metall och hela toaletten ser mest ut som den lilla kupén på Viking Line. Förutom att toalettstolen inte gör det där hemska nu-ska-du-dö-sugljudet, som hotar att dra med sig både dig och din familj när den spolar.

I vilket fall skulle jag vilja påstå att varje toalett med lite självrespekt i Finland har en liten dusch i anslutning till handfat och toalettstol. Både offentliga och privata. Väldigt lustigt, kan tyckas. Lite som japanska toaletter, fast manuellt. Och ja, där brevid, utanför bild, hänger våra handdukar. Undras just vad de användes till när pappret var slut.
Blog Image
    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.