Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Hur tänkte de här?

Sjukaste grejen! Posted by Calici 2008-10-08 19:48
Det finns en hund som lever i Helsingfors. Tekniskt sett är det inte en hund, utan två hundar som sitter ihop. Siamestvillinghundarna så att säga. Men frågan är om det går att kalla dem tvillingar, den ena är ju mer som en efterhängsen fluga på den andra, men ändock har den en hjärna och en mycket trevlig personlighet.

Otroligt tragiskt är det dock att den ena hunden i tvillingparet är tvungen att alla dagar i veckan behöva stå på ryggen på den andra. Liksom flyga bakom. Inte ha något att säga till om, inte kunna leva som den vill. Dessutom sitter han fast med tassen i ryggen på den andra. Och alla som vet något om hundars anatomi vet att tassen är det viktigaste organet - hjärtat sitter där. Om de opereras isär dör den ena hunden. Den dör!

Det hela är otroligt sorgligt.
Blog ImageHär är en bild på det olyckliga hundparet.    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.