Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Användbart för alla del 2.

Sånt som kan rädda ditt liv. Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-10-09 20:12
Ni kanske minns den där blå brickan som jag skrev om för ett tag sen? Idag bestämde jag mig för att ta bild på den. I samband med denna ovanliga driftighet passade jag på att fråga damen framför mig om hon visste vad det var för något.

Jag frågade genom att peka på den och hon svarade genom att peta på den. "Oj, jag tror att det är en knapp för att stoppa bussen! Det kanske är för blinda, han har ju käpp", säger hon medan bussen stannar. "Ursäkta chauffören, det var ett misstag!"

Blog Image
I skolan trodde de att knappen får bussen att hålla dörrarna öppna längre så att panjisarna hinner av. JAG tror att knappen snart har en egen kyrka av troende.  Comments(3)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2008-10-11 12:03

  kanske kan du få ta kort. en bildserie liksom, jag tänker: innan, under, efter. eller! ännu bättre skulle ju vara att få göra ett riktigt studiebesök i bussen. få testa o öppna dörrar o sånt.

  Posted by Beistantowa Mikaeru 2008-10-10 13:38

  Slikt vet endast chaffisarna. Om ens de ... "Åhå, nu blinkar den där hemliga lampan igen! Dåligt tryck i bakdäcken alltså."

  Jag ska kolla nästa gång om det finns en hel panel med avancerade röda lampor framme i styrhytten.

  Posted by Calici 2008-10-09 21:05

  kanske att chauffören får en speciell stopplampa som blinkar hos honom som varnar för slow-walking people. ungefär som de där barnvagnsstoppknapparna. för visst är väl de speciella? eller vill de bara få alla som råkar trycka på fel knapp att känna sig dumma?