Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Förtroende

Min bästa Posted by Calici 2009-01-03 03:24
En svensk vän berättade hur hon som 18-åring hade varit hemma hos sin polare i dennes finskspråkiga familj och hört dem prata när lillasyster finsk utbrast i ett hetsigt paskapönttö! Vännen tyckte att detta lät så underbart att hon genast undrade vad detta betydde och fick då lära sig att det betydde sexbomb.

Glad i hågen över ett sådant användbart uttryck, memorerade vännen detta och putsade sedan till minnet när hon senare skulle iväg på en studenkryssning till Finland. På the shag boat kan väl inget uttryck vara bättre att briljera med än sexbomb, tyckte hon.

Så stod hon där i en hiss på en båt med några finska grabbar och hävde ur sig så klämkäckssexigt man nu kan på en båt: Hello paskapönttö! Och döm av hennes förvåning när killen det var riktat till inte alls blev smickrad utan mest bara tittade konstigt på henne.

Hon sprang så till sin finska polare, berättade historien och undrade vad hon hade gjort för fel varpå polaren tappade hakan i golvet och berättade att det inte alls betydde sexbomb utan mer något hållet av skittunna (mao toalett på mindre vacker finska) och att det inte alls är något man bör säga till random snygga finnar i hissen.    Comments(1)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
    Posted by Lisa 2009-01-08 17:58

    Fantastiskt, hahahah!