Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Special price for you, my friend

Jag tänkte på en sak. Posted by Calici 2009-02-16 21:05
Jaha, det finns en bil som är dyrare än dyrast. Det finns tydligen också sådana typer som är beredda att betala mer pengar för denna bil, än vad jag kommer spendera under hela mitt liv (eller två liv, om jag hade det).

Att göra beslutet att köpa en bil för en helt galen summa pengar, vilken bil det än må vara, går mig helt förbi; jag kan inte ens förmå mig att förstå varför någon skulle göra en sådan sak. Men något som är möjligen ännu svårare att förstå är att någon som väljer att slösa pengar på den dyraste bilen i världen dessutom väljer en bil som ut som en lakritsfigur.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2009-02-18 20:48

  men det där är ju i alla fall KATTBUSSEN! då har man ju all möjlighet att få träffa TOTORO! bäst i världen! ja, märk väl alla utropstecken, jag är helt till mig!

  Posted by Northtwig 2009-02-18 19:38

  För att man är trött på att köra omkring i denna?
  http://www.funnyphotos.net.au/images/funny-car-photo-cat-vehicle1.jpg