Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Jag, mig, mitt

Sjukaste grejen! Posted by Calici 2009-02-19 13:43
Ibland känner jag mig som jordens största hypokondriker. Kanske allra mest för att jag inte gillar sjukdomar och tycker att det är lite löjligt, ända tills jag själv blir sjuk. Dessutom tenderar sjukdomstillbuden att hänga ihop, i en kedja liksom. Först får man ont i huvudet, sen blir man förkyld, sen får man feber, sen är man bergsäker på att man fått en hjärtattack och att man saknar lillhjärnan och allting slutar illa. Ni vet hur det är.

Det dumma är ju att man sällan är hjärtsjuk eller saknar lillhjärnan och det är ju alltid ett väldigt antiklimax. Oavsett diagnosen (som man självklart ställt via nån skum hemsida) så är man (jag) så fruktansvärt självcentrerad och väldigt ockuperad av mig och mitt. Pratar om det dag och natt, med alla jag möter och råkar gå förbi. Och nu har det spridit sig hit: mitt ansikte håller på att falla ihop, den ena grejen efter den andra. Jag skyller på kylan och tycker att det är en fullgod anledning till att det borde bli varmt nu. Nu.

Tack.  Comments(2)
  Fill in only if you are not real
  The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
  Posted by Calici 2009-02-23 17:21

  den finns här med, men den tillämpas mest av skolsköterskor. åh, jag älskar universalmetoder! placeboeffekten funkar aldrig bättre än då. nästan helt fantastisk.

  Posted by Northtwig 2009-02-23 08:58

  Ok, nästa gång du blir sjuk eller "sjuk", ta till universalmetoden...som dom flesta läkare här tillämpar. Åtminstone när det gäller äldre människor...2 alvedon 4 gånger/dygn och avvakta. Iband blir man frisk, ibland dör man.