Heja Holana!

Heja Holana!

Så här ser Holana ut när de är på promenad.

Om du vill träffa dem på riktigt så kan du skriva till dem och fråga. Det är lätt och trevligt. Prova heja snabel-a holana punkt se så får du se. Medan du väntar på svar kan du roa dig med att titta på Holanas hemsida.

Små citroner gula

Sånt som kan rädda ditt liv. Posted by Calici 2009-03-18 21:37
Jag har en barndomsvän som jag brukar träffa ibland. Det hela är väldigt fint och väldigt fullt av historia (vår historia, inte kungahistoria).

Häromsistens pratade vi, av någon anledning, om citrusfrukter och barndomsvännen konstaterade att ju surare, desto bättre. Detta måste vara en lämning från tiden med S-märkena; hon valde de färgglada sura, jag valde de salta svarta. I vilket fall kom det fram att söta citrusfrukter knappt var ätbara, utan de skulle vara sådär sura så att det nästan sved i munnen, ja till den grad gillade hon sura saker att hon kunde få för sig att äta citroner.

Äta citroner. Det är så långt ifrån saker jag skulle kunna få för mig, jag förstår mig egentligen inte på sura saker alls. Så kom det sig ändå att jag köpte ett kilo citroner och jag fick för mig att äta en citron. Redan när jag började skala citronen så kände jag att det här kanske inte var den bästa av idéer. Det stramade i käkarna och det vattnades helt otroligt i munnen, sådär som det kan göra när det blir för surt.

Och mycket riktigt. Här sitter jag nu med en skalad citron, har lite magknip och får gåshud varje gång jag sätter tänderna i citronen.

Bara att konstatera alltså: Sura grejer är fortfarande inget jag borde få för mig. Jag tycker att jag borde ha lärt mig vid det här laget.    Comments(0)
    Fill in only if you are not real
    The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.